Filmfeber under SVEND Filmdage

Erindringsbio

Film fra tidligere liv er en effektiv måde at vække hukommelsen hos demensramte til lige igen. Med erindringsbio vises der film på dagscentre i Svendborg.

Morgensang

Vi hylder filmens univers med fælles morgensang for alle, når vi sammen synger filmsange fra Højskolesangbogen.

105 Filmbar: Vejen til hjertet

Kom til filmbar i Bar 105s baglokale, hvor vi viser filmen ‘Vejen til hjertet’, som hylder madens evne til at bringe mennesker sammen.

Anekdoter og sange fra Badehotellet

Kom med om bag kulisserne på tv-serien Badehotellet med skuespiller Ulla Vejby, som har portrætteret stuepigen “Edith” i hele 10 år.

Stumfilm & Orgel

Visning af de to stumfilm ‘Den stærkeste‘ og ‘Vil de være min kone i morgen?‘ akkompagneret af organist Povl Balslev, der skaber en stemningsfuld lydkulisse.

Mandskoret og Fyraftenskoret

I Vor Frue Kirkes smukke rum viser vi den norske dokumentarfilm ‘Mandskoret‘, indledt af koncert med det lokale mandskor, Fyraftenskoret.

Filmvisning: Pigen der fortalte film

Filmen handler om en ung kvinde i 1960’ernes og 1970’ernes Chile, og fortæller historien fra en minearbejderfamilie, hvis skæbne flettes sammen med historiens tumult og intriger.

Kortfilmsfavoritter fra OFF

Kom og se kortfilm på SVEND Filmdage, når OFF gæster programmet, og viser tre prisvindende favoritter,

105 FilmBar: Soul kitchen

Kom til filmbar i Bar 105s baglokale, hvor vi viser filmen ‘Soul Kitchen’, en livsbekræftende komedie om restauratøren Zinos, der kæmper for at redde sin skrantende restaurant.

105 FilmBar: The menu

Kom til filmbar i Bar 105s baglokale, hvor vi viser filmen “The Menu”, der kombinerer kulinarisk kunst med intens spænding og uventede drejninger.

Årets danske film

Når skumringen falder på, og prisfesten er forbi, åbner Biograf Scala salen op, og viser modtageren af statuetten for ‘Årets danske film ‘på det store lærred.

Se ugens andre program punkter