105 FilmBar: The menu

SVEND og ‘105 bar & køkken’ inviterer til FilmBar i baglokalet.

Præsenteres i samarbejde med 105 Bar og Køkken

Mad har en magisk evne til at vække sanser og følelser – både i det virkelige liv og på film. Når vi ser mad på det store lærred, kan vi næsten dufte, smage og mærke den, og det bringer os tættere på karaktererne og deres historier. Og så kan mad og madscener i film være med til at skabe stemninger, fremkalde minder og forstærke følelser.

Med “Filmbar” skruer vi ekstra meget op for sanserne, når SVEND Filmdage teamer op med Bar 105, og viser film i baglokalet. Kom forbi før filmen, og nyd en god omgang tapas eller en cocktail i baren. Filmen starter kl. 20.

 

Aftenens film: The menu

Filmen er en mørk komedie-thriller, der følger et ungt par, som deltager i en eksklusiv middag på en afsidesliggende ø, tilberedt af en berømt og excentrisk kok. Som aftenen skrider frem, afsløres chokerende hemmeligheder og overraskelser, der udfordrer gæsternes opfattelse af mad, luksus og magt. Filmen blander kulinarisk kunst med intens spænding og uventede drejninger.

 

Det praktiske

Inden fremvisningen vil baren være åben. Der er indlagt en pause midtvejs i filmen hvor baren er åben, og igen efter filmen er der mulighed for at blive i baren for at fordøje og snakke om filmen.

The menu (foto IMDB)

Hvor: 105 Bar og Køkken, Møllergade 105

Hvornår: Torsdag d. 29. august kl. 20

Entre: 50,- kr. inkl. velkomstglas m./u. alkohol