Bliv frivillig til SVEND Filmdage

SVEND Filmdage finder sted hvert år i slut august – og vi har brug for din hjælp!

Vi inviterer børn, unge og voksne med til en storslået prisfest, film under åben himmel, børneevents, workshops, on location-visninger og meget, meget mere. Og hvert år bidrager et hold af frivillige til at det hele går op i en højere enhed. Har du lyst til at være med?

Om at være frivillig

Som frivillig vil du indgå i et socialt fællesskab med andre, der også ønsker at give en hånd med, og være en del af sammenholdet bag SVEND Filmdage. Du kan både finde nye relationer, eller gøre det til en oplevelse med venner eller familiemedlemmer.

Frivilligvagterne er skemalagt under SVEND Filmdage, og du kan selv være med til at bestemme, hvornår og hvor mange gange, du vil stille op. De fleste opgaver vil være indenfor afvikling af events, gallapremierer, talks, debatter, workshops og selve SVEND Prisfesten. Vi sørger naturligvis for forplejning under længere vagter, ligesom du altid vil kunne række ud til en fra SVEND Filmdages sekretariat for hjælp og svar på spørgsmål.

Inden SVEND Filmdage løber af stablen afholder vi et introduktionsmøde for alle frivillige, hvor vi hilser på hinanden, fortæller generelt om SVEND Filmdage, gennemgår vagtplaner, opgaver og uddeler årets t-shirts m.m.

Efter afviklingen af SVEND Filmdage inviterer vi desuden til en frivilligaften med mad og drikke, hvor hygge og tilbageblik er omdrejningspunktet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til det at være frivillig, vil du meldes til som frivillig, eller vil du gerne have lov at kigge forbi til introduktionsmødet, inden du beslutter dig endelig?

Skriv til kontakt@svendfilmfest.dk, så finder vi ud af det sammen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

frivillige svend 21