FRIVILLIG

FRIVILLIGE

SVEND har brug for dig!
Hvert år har SVEND mange frivillige til at hjælpe med at lave Danmarks Film- og Kulturdage. De frivillige er uundværlige og vi er dybt taknemmelige for alle dem der har hjulpet og gerne vil hjælpe. At være frivillig til SVEND kan give mange nye bekendtskaber og du får mulighed for at følge filmbegivenheder og skuespillere helt tæt på.
Som frivillig er du SVENDs ansigt udadtil og du vil få en t-shirt med SVENDs logo. I løbet af SVEND ugen vil du på længere vagter få forplejning. Efter afvikling af SVEND ugen, bliver alle frivillige inviteret til en fest, med mad og drikkevarer. Hvis du ikke har gjort det, så skynd dig at meld dig og få en uforglemmelig oplevelse. For at være frivillig til SVEND skal du mindst være 18 år.
SVEND18 er i år fra lørdag d. 25. august - lørdag d. 1. september. Ugen er spækket med mange forskellige arrangementer både dag og aften, hvor der er brug for frivillige kræfter.


Hvis du vil være med, vil vi bede dig udfylde nedenstående skema. Overvej hvilke type arrangementer, opgaver, dage og tidspunker du vil hjælpe og skriv det gerne i besked feltet. Hold desuden øje her på siden, hvor der kommer opdateringer. Til jer der allerede har tilmeldt jer, er I også meget velkomne til at skrive i nedenstående skema, hvis I har ønsker, som I ikke allerede har givet os.

Fulde navn*

Alder*

By*

E-mail*

Telefon*

Besked

Retninglinjer for frivillige til SVEND18
Vi er dybt taknemmelig for alle jer der har lyst og tid til at være frivillige, I er en meget vigtig del af SVEND. Der er nogle få retningslinjer, som er vigtige:

Alle frivillige får udleveret en Svend18 t-shirt. Der er én t-shirt pr. person som bæres når man arbejder.
Selvfølgelig møder man frisk.
Mød altid til aftalt tid. Skulle du alligevel blive forhindret, så giv besked til en af SVENDs kontaktpersoner.
Være imødekommende overfor uforudsete opgaver.
Der vil være forplejning af drikke under vagt, samt mad ved længere vagter eller hen over spisetider.
Ingen alkohol på vagten.
I tilfælde af uheld eller uro, ring til en af SVENDs frivillig ansvarlige.
Ring 112 hvis du vurderer, at det er akut. Ring herefter til en af kontaktpersonerne. Ved behov for hjertestarter: Der hænger en i passagen til Rådhusgården og en i svømmehallen.

Vi glæder os til en fantastisk uge sammen med jer.

Bedste SVEND hilsner
Sekretariatet

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA