105 FilmBar: Soul kitchen

SVEND Filmdage og 105 Bar og køkken inviterer til mad og film.

Præsenteres i samarbejde med 105 Bar og Køkken

Mad har en magisk evne til at vække sanser og følelser – både i det virkelige liv og på film. Når vi ser mad på det store lærred, kan vi næsten dufte, smage og mærke den, og det bringer os tættere på karaktererne og deres historier. Og så kan mad og madscener i film være med til at skabe stemninger, fremkalde minder og forstærke følelser.

Med “Filmbar” skruer vi ekstra meget op for sanserne, når SVEND Filmdage teamer op med Bar 105, og viser film i baglokalet. Kom forbi før filmen, og nyd en god omgang tapas eller en cocktail i baren. Filmen starter kl. 20.

 

Aftenens film: Soul kitchen

Filmen er en livsbekræftende komedie om Zinos, en restauratør i Hamborg, der kæmper for at redde sin skrantende restaurant. Gennem kaos, skæve karakterer og masser af sjælfuld musik finder Zinos nye måder at bringe liv og kærlighed ind i både sin restaurant og sit eget liv. Filmen er en fest for sanserne og en hyldest til mad, musik og fællesskab.

 

Det praktiske

Inden fremvisningen vil baren være åben. Der er indlagt en pause midtvejs i filmen hvor baren er åben, og igen efter filmen er der mulighed for at blive i baren for at fordøje og snakke om filmen.

Soul Kitchen (foto IMDB)

Hvor: 105 Bar og Køkken, Møllergade 105

Hvornår: Onsdag d. 28. august kl. 20

Entre: 50,- kr. inkl. velkomstglas m./u. alkohol