Medarrangør

Vil du være med til at arrangere en workshop, debat eller andet under SVEND Filmdage? Har du en idé til en relevant aktivitet under SVEND Filmdage, som du gerne vil være afsender på, hører vi meget gerne fra dig. Om du repræsenterer filmbranchen, en kulturinstitution, et medie eller er en kreativ ildsjæl eller andet, tror vi på, at du har noget spændende at bidrage med.

Kreative indspark og nye vinkler er altid velkomne, og vi åbner derfor op for, at du kan lave dit arrangement under SVEND Filmdage. SVEND er for alle, og derfor er et vigtigt element i programmet udefrakommende forslag og idéer, der kan føre til et vellykket programpunkt – omend vi ikke kan love, at alle indkomne forslag vil blive en del af programmet.

Vi tilbyder sparring og praktisk hjælp med bl.a. lokation, udstyr, markedsføring m.m.

Der er rigtig mange muligheder, og vi står klar til at hjælpe dig på vej.

Send os en mail

Hvis du har en idé, så hold dig ikke tilbage med at dele den med os, forhåbentlig er der et rigtig spændende samarbejde undervejs. Send os en mail med dine tanker eller ring til os for at høre nærmere – vi glæder os til at høre fra dig!

+45 6223 6952 I kontakt@svendfilmfest.dk

I 2021 samarbejde SVEND Filmdage bl.a. med projektet MEDIE X, der arbejder for at styrke fynske børn og unges kompetencer inden for visuel kultur og medier.

Samarbejdet endte ud i workshoppen “Lav en undervandsfilm”, hvor børn og unge fik mulighed for at filme havets hemmeligheder med en undervandsdrone, og sammensætte optagelserne til film.