SVEND PRISEN

SVEND PRISEN - Hele Danmarks Filmpris

 
Uddelingen af SVEND PRISEN er en veletableret begivenhed i den danske filmbranche. Den adskiller sig fra Bodilprisen og Robertprisen, ved at være den eneste danske filmpris, hvor det er publikum der bestemmer, hvem der skal modtage den eftertragtede pris.

SVEND PRISEN, også kendt som Publikumsprisen, uddeles i 2018 for 14. gang. I alle årene har uddelingen fundet sted i Svendborg – først under Svendborg Filmdage, så som SVEND Danmarks Film- og Kulturdage og siden 2017 under SVEND - Hele Danmarks Filmpris.
SVEND PRISEN blev i 2005 etableret af Svendborg Kommune i samarbejde med FAFID (Foreningen af Filmudlejere i Danmark), Producentforeningen og FilmFyn.

Prisuddelingen finder sted midt i ugen på Torvet i Svendborg, og arrangementet er gratis og åbent for alle.

De nominerede til SVEND priserne findes blandt årets mest sete biograffilm over en årlig periode op til Filmprisugen. Der skal findes prisvindere i flere forskellige kategorier.De nominerede til SVEND priserne 2018 er fundet, og afstemningen åbner d. 10. juli. Deltag i afstemningen og vær med til at bestemme, hvem der skal modtage SVEND-prisen 2018.

STEM HER

 

 

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA