HOVEDROLLEN

SKUESPILLEREN

BIROLLEN

Skal din virksomhed være sponsor?

SVEND Filmdage tilbyder tre forskellige sponsorniveauer, som hver især giver eksponering af virksomheden og invitationer til særarrangementer. Afhængigt af jeres valgte sponsorniveau vil I blive inviteret til eksklusive sponsorarrangementer, få digital og fysisk eksponering før, under og efter både SVEND Filmdage og SVEND Prisen, samt modtage øl/vand-billetter, som kan bruges sammen med kollegaer, kunder og familie under festivalen.

SVENDs DNA er baseret på at gøre filmens verden tilgængelig for alle. Derfor er det alene publikum, der afgør, hvem der modtager årets SVEND-priser, og derfor gør vi så mange arrangementer som muligt stort set gratis, så alle har mulighed for at deltage.

Vi værdsætter derfor hver en krone, som lokale virksomheder vælger at sponsorere. Jeres bidrag er ikke kun uvurderligt for vores mulighed for at invitere til fantastiske filmarrangementer, men det er også med til at styrke fortællingen om Svendborg som Øhavets hovedstad.

Med jeres støtte hjælper I os med at fastholde og udvikle Svendborgs unikke kulturliv. Jeres støtte bidrager til at skabe en levende og dynamisk købstad, hvor SVEND Filmdage spiller en central rolle som et kulturelt fyrtårn. Jeres engagement er med til at fremme Svendborg som et sted, hvor natur, kultur og gastronomi går op i en højere enhed og skaber det gode liv for både borgere og besøgende.

Oversigt sponsorkategorier

Fonde

Stiftere

Svendborg Kommune logo
Fafid logo