SVEND og ‘105 bar & køkken’ inviterer til FilmBar i baglokalet.

SVEND Filmdage og 105 Bar og køkken inviterer til mad og film.

Præsenteres i samarbejde med 105 Bar og Køkken

Mad har en magisk evne til at vække sanser og følelser – både i det virkelige liv og på film. Når vi ser mad på det store lærred, kan vi næsten dufte, smage og mærke den, og det bringer os tættere på karaktererne og deres historier. Og så kan mad og madscener i film være med til at skabe stemninger, fremkalde minder og forstærke følelser.

Med “Filmbar” skruer vi ekstra meget op for sanserne, når SVEND Filmdage teamer op med Bar 105, og viser film i baglokalet. Kom forbi før filmen, og nyd en god omgang tapas eller en cocktail i baren. Filmen starter kl. 20.

 

Aftenens film: Pot au Feu: Vejen til Hjertet

Filmen hylder madens evne til at bringe mennesker sammen. Filmen følger en passioneret kok, der gennem madens verden finder nye smagsoplevelser, kærlighed og venskab. Med sanselige madscener viser filmen, hvordan mad kan forbinde os på dybere niveauer.

 

Det praktiske

Inden fremvisningen vil baren være åben. Der er indlagt en pause midtvejs i filmen hvor baren er åben, og igen efter filmen er der mulighed for at blive i baren for at fordøje og snakke om filmen.

Vejen til hjertet (foto DFI)

Hvor: 105 Bar og Køkken, Møllergade 105

Hvornår: Lørdag d. 24. august kl. 20

Entre: 50,- kr. inkl. velkomstglas m./u. alkohol