WORKSHOP: Claymation

Bæveren er dagens hovedperson, når Tina Klemmensen og Poul Stentebjerg afholder claymation workshop for skoleelever på Naturama.

Tina Klemmensen er uddannet dukkeanimator hos Aardman, som laver F for Får og Walter og Trofast og som er specialister i modellervoksfilm. Poul Stenbjerg er naturformidler hos Naturama.

I løbet af fire timer sætter de to spot på bæveren. Poul fortæller, mens Tina Klemmensen guider eleverne igennem at modellere dukkerne, lave scenografien, finde på historien og optage både billeder og lyd.

FOR SKOLEKLASSER

Det er muligt for én skoleklasse at være til stede fysisk hos Naturama. Derudover kan fire skoleklasser følge med fra deres eget klasselokale, når vi streamer arrangementet.

Arrangementet og modellervoks er gratis – også for dem, der følger med ’hjemmefra’. De får en kasse med modellervoks, som de kan hente 14 dage før hos Svendborg Event på Svendborg havn.

PRAKTIK

For at følge med hjemmefra kræver det:

Hvor: Naturama
Hvornår: Mandag den 30. august kl. 9-13.
Entré: Gratis. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Skriv til kontakt@svendfilmfest.dk.