WALK: SUNDETS STILHED - usynligt teater langs Svendborgsund

Foto: Jakob Carlsen

Kom på en smuk og meditativ vandreforestilling langs Svendborgsund med skuespiller Lars Mikkelsen som fortæller. Seks sydfynske forfattere – Josefine Ottesen, Jesper Wung-Sung, Mikael Josephsen, Karin Michaëlis, Tom Kristensen og Bertolt Brecht – gør dig også auditivt følgeskab på rejsen. Forestillingen, der har høstet mange flotte anmeldelser, handler om Sydfyn som tilflugtssted og om at skabe sin egen historie, skridt for skridt.

 

Sundets Stilhed er en dramatiset lydfortælling, som er skabt af BaggårdTeatret i Svendborg. De kalder det ‘usynligt teater’, og det er en helt ny måde at lave teater på og fortælle egnens kulturhistorie. Som publikum går du den 6 km lange rute med lyden i ørene, mens dine skiftende omgivelser udgør kulissen. Følg de røde Audiowalk-skilte, behold telefonen i lommen og nyd turen! Der vil undervejs på turen være stille, indtil du går ind i en ny GPS-zone.

Gå turen på dansk, tysk eller engelsk.

Sådan gør du:
Download app’en Baggårdteatret

Køb Sundets Stilhed (Giv app’en tilladelse til at anvende GPS altid)
Stil dig på startstedet og tryk ’start turen’

 

HVORNÅR: Gå turen når du vil
HVOR: Start: Maritimt Center, Havnepladsen 2, Svendborg. Slut: Brechts Hus, Skovsbostrand 8 (herfra går bus 240 og 241 tilbage til Svendborg)
LÆNGDE: Ca. 6 km
VARIGHED: Ca. 2,5 time
HUSK: Hørebøffer, vand og gode sko
ENTRÉ: 89 kr. (Købes gennem APP’en ‘Baggårdsteatret’)