Lær at lave lyd på film Film.lab SVEND

Lær at lave lyd på film (FULDT BOOKET)

Præsenteres af SVEND Film.lab

SVEND Film.lab inviterer elever fra 4.-6. klasse til en workshop, hvor fokusset er på, hvor vigtig lydsiden er for en film. Lyd er et vigtigt redskab til at forstærke, hvad der sker i handlingen af en film, og har en afgørende betydning for filmens stemning.

Med udgangspunkt i en nyere dansk film får eleverne til opgave at lægge lyd og soundtrack til. De skal arbejde med ”hårde” og ”bløde” hits og vil i praksis finde ud af, hvad lydsiden har af betydning for film. Læringen sker også gennem, at eleverne selv optager hverdagslydeffekter – ligesom foley-artister gør det på professionelle film.

Underviserne på workshoppen, Claus, Mathias og Rasmus, har alle stor erfaring med at skabe soundtracks til film- og medieproduktioner. Samtidig har de stor pædagogisk erfaring og har afviklet workshops over hele Danmark, såvel som i Brasilien, Letland og på Færøerne. Claus og Mathias driver til daglig kulturakademiet KulturNørd, som i adskillige år har sendt workshops ud til de danske folkeskoler, bl.a. i samarbejde med Buster Film Festival og CPH Pix.

 

Praktik

Eleverne skal medbringe deres egne opladte computere (og gerne også opladte telefoner til at optage lyd på) samt høretelefoner, der passer til computeren.

Medbragte madpakker kan spises i Krøyers Have under pausen.

Hvem: 4.-6.-klasser
Hvornår: Fredag d. 26. august kl. 09:00 – 14:00
Hvor: Borgerforeningen Svendborg Teater
Tilmelding: Tilmeld din klasse ved at sende en mail til kontakt@svendfilmfest.dk med info om klassetrin, antal elever samt navn på skole. Der er begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle”-princippet.
OBS: ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET