MEDIE X WORKSHOP: Lav en undervandsfilm

Foto: droneland.dk

MEDIE X og SVEND Hele Danmarksfilmpris inviterer børn og unge på workshop i undervandsfilm – måske den første i Danmark!

De deltagende børn og unge får her mulighed for at filme havets hemmeligheder ved en sydfynsk kyst med en undervandsdrone. Filmproducer og leder af Klar til film i Faaborg, Mikael Woelke, introducerer brug af drone under vand og giver tips til hvordan man kan lave nogle fede filmoptagelser under havets overflade. De unges filmoptagelser vil til sidst blive set og senere klippet sammen til en færdig film.

Dem der har lyst og tilladelse, kan svømme og dykke sammen med dronen og på den måde bliver filmet under vandet og se hvad kameraet ser.

PRAKTIK

  • Deltagerne skal medbringe:
  • Smartphone eller tablet, madpakke og drikkelse
  • Evt.: Solcreme, badetøj, håndklæde, våddragt, dykkermaske, snorkel

MEDIE X er et projekt der arbejder for at styrke fynske børn og unges kompetencer inden for visuel kultur og medier. Partnergruppen bag projektet er FilmFyn, Odense Filmværksted, OFF – Odense International Film Festival og Odense Biblioteker og Borgerservice.

 

Målgruppe: 10-16 år
Hvornår: 29. august kl. 12-15
Hvor: Stranden ud for Svendborg Amatør Sejlklub, Færgevej 19, 5700 Svendborg
Pris: Gratis, men tilmelding er nødvendig. Der er max antal deltagere på workshoppen og tilmelding er efter først-til-mølle-princippet her: https://form.jotformeu.com/211742196757362

Program for den 29. august