Ternet Ninja (foto A. Film Production - Det Danske Filminstitut) (2)
Foto: A. Film Production / Det Danske Filminstitut

Open air: Ternet Ninja 2

Præsenteres af DaBUF og Skolebio

Der er lagt op til familieunderholdning i topklasse med et godt miks af grov humor og action, når DaBUF præsenterer open air-visning af Ternet Ninja i Krøyers Have.

Aske og den ternede ninja må hurtigt finde på en måde at fange skurken Philip Eberfrø på, da han bliver løsladt fra det thailandske fængsel. I Thailand venter et stort eventyr, som bl.a. involverer Onkel Stewart, og samtidig forsøger Aske at redde forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en bad boy-type end den evigt uheldige Aske.

Med animationsfilmen Ternet Ninja 2, som er fortsættelsen til Anders Matthesens film Ternet Ninja, er der igen tale om en stor publikumssucces. Det skæve univers er fyldt med sjove og vilde citater, som har fået deres eget liv uden for filmen, og som understreger Matthesens særlige evne til at forvandle sig selv og sin stemme igen og igen.

I marts 2022 skrev Anders Matthesen desuden historie ved Bodil-prisuddelingen, da han som den første nogensinde modtog prisen for Bedste Mandlige Hovedrolle for en stemmepræstation.

Hvornår: Fredag d. 26. august kl. 18:00-20:00
Hvor: Krøyers Have
Entré: Gratis

Præsenteres af