Fra skitse til film: Luc Perez

Kunstner Luc Perez arbejder i spændingsfeltet mellem animation, billedkunst og musik. Han laver hovedsageligt kortfilm, hvoraf rigtig mange har indbragt ham flere priser. Det gælder også ‘Den Druknede’, som har premiere under SVEND, og som allerede har vundet en pris ved dette års Baltic Herring kortfilmsfestival i Finland.

 

Luc vil med udgangspunkt i ‘Den druknede’ fortælle om sin kunstneriske baggrund og sine arbejdsprocesser. Kortfilmen er hans fortolkning af et centralt kapitel i Carsten Jensens bestsellerroman ‘Vi, de druknede’, som er fortællingen om Kaptajn Albert Madsens apokalyptiske drømme. Carsten Jensen vil også være til stede og være en del af denne talk. Han har sagt om Perez’ film:  ”Luc Perez er gået til hjertet af Vi, de druknede og har åbnet også forfatterens øjne, så jeg aldrig igen vil se på min roman på samme måde. Jeg havde mine egne billeder på nethinden, da jeg skrev Vi, de druknede. Nu har jeg Luc Perez´ magisk forjættende billedpoesi”.

 

Få et interessant indblik i, hvordan Perez arbejder og hvad hans tanker bag kortfilmen ‘Den druknede’ er, og få en uddybning af Jensens indtryk af filmen og hvordan det er at få sat andres billeder til egne ord.

Hvor: SAK Kunstbygning
Hvornår: 29. august kl. 13.30
Entré

Program for den 27. august