Torsdag 30. august

 
SVEND Skoleprogram
SVEND inviterer daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Svendborg Kommune på et væld af forskelligartede filmvisninger, og filmworkshops under SVEND18.

Dagens program for skolerne

Filmvisning på Danmarks Forsorgsmuseum for 2 - 5 klasser - "Ulvepigen Tinke"
Filmvisning på Naturama for 0 - 6 klasser - "Edderskønne Edderkopper"
Filmvisning på Torvet for 7 - 10 klasser - "Kokken"
Filmworkshop i Borgerforeningen for 7 - 10 klasser - "Filmens lydside"
Filmworkshop i Borgerforeningen for 7 - 10 klasser - "Replik håndtering"

Se hele skoleprogrammet herVil du være med i en film?
Anne Magnér har castet til mere end 40 film på Fyn, og søger nu nye personer og amatørskuespillere, som har lyst til at være med foran kameraet på kommende filmproduktioner.
Alle voksne og børn er velkomne – tynde, tykke, høje, lave – også gerne personer med 'et særligt udseende'.

Mød op - så bliver du fotograferet og filmet!

Sted: Borgerforeningen
Tid: Kl. 13.00 - 18.00


Forpremiere 'Iqbal og den Indiske Juvel'
For børnene er der en helt særlig gallapremiere på 'Iqbal & Den indiske juvel ', som først har premiere i landets biografer d. 20. september.

Inden filmen – fra kl. 16.15 kommer Iqbal, alias Hircano Soares og Hog Vidhi Hansen (der spiller Abhaya) og skriver autografer i Scalas foyer. Sammen med Hircano og Hog kommer instruktør Oliver Zahle og de tre introducerer filmen kl. 16.45.

'Iqbal og den Indiske Juvel', er den tredje i rækken om den herlige Iqbal, hans venner og familie, som vanen tro bliver rodet ud i en masse forviklinger.

Sted: Scala Svendborg
Tid: Mød skuespillerne: Kl. 16:15. 'Iqbal og den Indiske Juvel': Kl. 16:45
Billetter: Bestilles hos Scala Svendborg
SVEND Galla Film - Papillon
Mød instruktøren Michael Noer, når han præsenterer sin første Hollywood-film - remake af klassikeren og bestselleren, Papillon.

Henri Charriéres beskyldes for at have slået en alfons ihjel. På trods af at Charríere fastholder, at han er uskyldigt dømt, deporteres han snart efter til en fjerntliggende ø, der fungerer som straffekoloni i Fransk Guinea. For Charriére - også kaldet Papillon - er der kun én ting, der holder modet oppe hos ham, og det er den tid, han bruger på at planlægge sin flugt væk fra øen. Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af det klassiske thriller drama PAPILLON fra 1973. I hovedrollen som Papillon ses Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Kong Arthur). I øvrige roller ses bl.a. Roland Møller, Rami Malek (Old Boy) og Eve Hewson (Bridge of Spies). "Papillon" er baseret på Henri 'Papillon' Henri Charrières autentiske bestseller.
Medvirkende er; Charlie Hunnam, Rami Malek, Roland Møller og Eve Hewson

Sted: Scala Svendborg
Tid: kl. 17: - 19:30
Billetter: kr. 105,- købes hos Scala SvendborgHyldest til Ghita Nørby
Nøgle Hus Spejl
Mød Ghita Nørby i Svendborg Demensby, når hun sammen med sin gode ven og instruktør Michael Noer præsentere og viser storfilmen “Nøgle Hus Spejl” med Demens som tema.

Allerede længe før den danske premiere på Nøgle Hus Spejl har filmen høstet stor international interesse. Denne torsdag aften besøger hun beboer og pårørende på deres hjemmebane. Såfremt der er overskydende pladser vil de blive annonceret på hjemmesiden www.svendfilmfest.dk med først til mølle fordeling. Der er mulighed for at købe drikkelse og snacks før arrangementet.

Sted: Demensbyen Svendborg
Tid: kl. 18:30 -20:30
Pris: GratisDobbeltkoncert med Giant Steps
Giant Steps præsenterer spændende billedskabende dobbelkoncert
Kirstine Stubbe Teglbjærg
Sangerinden og sangskriveren Kirstine Stubbe Teglbjærg har længe skabt smukke møder mellem drøm og støj på den danske musikscene, og specielt til denne koncert har hun inviteret bassisten Anders Wallin med

Røgsignal
I et væld af pulserende beats og eksperimenterende lydflader har Aarhusbaserede Røgsignal skabt sit helt eget instrumentale univers af moderne indierock og hjemve efter øde landeveje i Vestjylland.

Sted: Arne B
Tid: 20:00
Billetter: billet.dkHyldest til Ghita Nørby 3 “hemmelige” kortfilm
Præsenteres af skuespiller og instruktør, Kristian Ibler

Tør du at tage chance og sætte dig til rette til denne overraskende filmvisning på Torvet, hvor det eneste du ved er, at du kommer til at se 3 forskellige kortfilm med Ghita Nørby på rollelisten. Vi kan garantere, at der vil være film for enhver smag. Filmene har en samlet længde på ca. 90 minutter.

Arrangementet er støttet af Fynske Bank.

Sted: Torvet i Svendborg
Tid: Kl. 19.00
Entré. Gratis
 

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA