SVEND18 PROGRAM

SVEND18 - Hele Danmarks Filmpris.

Hvert år i uge 35 lægger Svendborg kulisser til et folkeligt filmtræf med prisuddeling, filmkavalkade, gallapremierer, Open Air forestillinger, koncerter, børneaktiviteter, debatmøder, udstillinger og workshops. De fleste arrangementer er gratis, og der er noget for alle.

Samme uge samles biografejere og filmproducenter fra hele landet i Svendborg til deres årlige sommertræf. Dagene tilbringer de i biografsalenes mørke, hvor de smugkigger på årets kommende film. Om aftenen vrimler det med filmfolk på alle byens beværtninger, og der er liv og glade dage

Onsdag aften (i år bliver det d. 29. august) samles hele byen på Torvet til den store SVEND Prisfest. Alle de kendte skuespillere og instruktører kommer til Svendborg for at være med i opløbet om SVEND statuetterne. Den røde løber er rullet ud og journalisterne fra de landsdækkende medier står på spring. Det er Danmarks eneste filmfest, hvor publikum bestemmer, hvem der skal vinde priserne, og derfor er alle naturligvis inviteret med til festen.

Vi er netop nu i gang med at færdiggøre programmet til SVEND 2018. Det endelige program bliver offentliggjort d. 30. juli på denne side.

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA