Sebastian Klein Bag om Verdens Farligste dyr SVEND Film.lab 2022
Foto: Ludvig Gustav

'Verdens farligste dyr' med Sebastian Klein (FULDT BOOKET)

Præsenteres i samarbejde med Naturama

Naturama og SVEND Film.lab inviterer elever i 1. til 3. klasse med til et spændende foredrag om dyr i Naturamas inspirerende omgivelser med udstoppede dyr. 

Foredraget er med Sebastian Klein, der fortæller om Verdens farligste dyr og hans egne oplevelser med farlige dyr i forbindelse med TV-optagelser.

Foredraget lægger vægt på både stor underholdningsværdi og et fagligt indhold, og Sebastian vil både underholde med gøgl og sjov samtidig med at eleverne vil blive klogere på farlige dyr, og få indsigt i hvordan det foregår bag kameraet, når TV-optagelser med dyr skal i kassen. På scenen vil Sebastian også vise videoklip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere for børn, og han har i mere end 20 år lavet TV-programmer med dyr som omdrejningspunkt, ligesom han også er forfatter til mange populære børnebøger, herunder udgivelsen ”Verdens 100 farligste dyr”. Sebastian er også med i det populære program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, som for nyligt vandt prisen for ”Bedste underholdning” til TV Prisen.

Efter foredraget bliver der vist film i Krøyers Have, hvor eleverne også kan spise medbragte frokostmadpakker.

Hvem: 1.-3.-klasser
Hvornår: Tirsdag d. 30. august kl. 09:00 – 10:00
Hvor: Naturama
Tilmelding: Tilmeld din klasse ved at sende en mail til kontakt@svendfilmfest.dk med info om klassenavn, antal elever samt navn på skole. Der er begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle”-princippet.
OBS: ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET!