Klimakrigeren programpunkt

Premiere: Klimakrigeren & talk med instruktør Anna van Deurs og holdet bag kortfilmen (FULDT BOOKET)

Den 20-årige filmskaber Anna van Deurs fra Svendborg sætter med sin kortfilm “Klimakrigeren”, der er optaget i Svendborg og produceret bæredygtigt, fokus på klimaet. Filmen er et stærkt og tankevækkende øjebliksbillede i en ung klimaaktivists liv, der sætter sin studenterhue og straffeattest på spil i kampen for en fremtid.

Manuskriptet til filmen var i 2020 med i finalen til ”Fyns bedste filmidé”. Anna van Deurs debuterede med kortfilmen “UNIKUM” i 2019, der blev udvalgt til visning på Times Square, New York hvor den deltog i AAHS Filmfestival. Hun er vinder af årets Kulturtalent 2022 i Svendborg og fast klummeskribent for Fyns Amts Avis.

Der vil efter premieren være en talk med filmens instruktør Anna van Deurs og resten af holdet bag filmen. De vil fortælle om samarbejdet bag filmens tilblivelse – fra manuskriptidé til bæredygtig filmproduktion, kunsten at understøtte dramaturgi med musik og det oplagte i at bruge netop Svendborgs smukke locations til at danne ramme for fortællingen og det visuelle univers. Hovedrolleindehaver Julie Lindhardt vil desuden tale om hendes tanker omkring karakterarbejde.

 

Program:
17:30: Rød løber
18:00: Velkomst og film
18:20: Talk: Holdet fortæller om arbejdet bag filmen
18:45: Spørgsmål fra salen
19:00: Publikum er velkomne til at blive til uformel og uddybende snak med holdet bag filmen

Hvornår: Søndag d. 28. august 2022 kl. 18:00
Hvor: Biograf Scala Svendborg
Tilmelding: Arrangementet er gratis, men kræver billet. 

Hent billetter her

OBS: ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET

Få nyt omkring visninger af “Klimakrigeren” og dens liv på filmfestivaler ved at følge med på Instagram @klimakrigeren eller på Facebooksiden Anna van Deurs.