Morgendagens manuskriptudviklere

I samarbejde med SDU

Traditionen tro kommer de nyuddannede manuskriptudviklere fra Manuskriptudvikling, Syddansk Universitet, forbi SVEND Filmdage og præsenterer ideer fra deres nyligt forfattede manuskripter til film og serier. De vil pitche ideerne foran et panel af producere og producenter, der giver feedback.

I panelet sidder i år: Jonas Bagger (Zentropa), Ann Alicia Ilskov (TV 2), Andreas Bense (DR), Regner Grasten (Grasten Film), Marcella Dichmann (SF Film), Claus Bjerre (instruktør), Lasse Handberg (Ulla Film) og Miriam Nørgaard (Growing Stories).

Der vil afslutningsvis blive udnævnt en vinder af “Bedste pitch”, og til sidst fejrer vi sammen, at de nyslåede studerende har afsluttet deres uddannelse og er på vej ud i branchen.

Film og serier handler om følelser. De skal berøre og være relevante for publikum. Publikums reaktioner er derfor vigtige ved dette arrangement, og alle er velkomne til at deltage, lytte, give udtryk for deres tanker, stille spørgsmål eller opdage nye talenter og potentielle medforfattere.

Arrangementet strækker sig fra kl. 10-15, men selv hvis man kun har 1-2 timers overskud den dag, er man velkommen til at kigge forbi og få et indblik i talenterne, nyde en kop kaffe og snakke om film.

Der vil være velkomst ved Heidi Philipsen, lektor på Manuskriptudvikling-linjen på SDU.

  • Hvor: Borgerforeningen Svendborg Teater
  • Hvornår: 29. august 2023 kl. 10:00-15:00
  • Entre: Gratis