Programpunkt-billede Mikkelsen og Engmann-05
Foto: Robin Skjoldborg 

TALK: Mikkelsen og Engmann - En samtale om film, tv og teater gennem 30 år

Der kommer en dag, En kærlighedshistorie, Herrens Veje og House of Cards er bare et lille udpluk af Lars Mikkelsens aftryk på film, tv og teater gennem de sidste 30 år. Og gennem de sidste par år har Mikkelsens rolige og varme stemme også dannet lydtæppe for en lang række fjernsynsprogrammer ligesom han har indlæst mange lydbøger.

 

I Svendborg er Lars Mikkelsen også stemmen i høretelefonerne, der tager publikum med gennem Baggårdteaterets alternative teaterforestilling ’Sundets Stilhed’. Teaterets direktør, Jakob Engmann, er idémand bag forestillingen, og med en fælles kærlighed til at formidle historier, dykker Lars Mikkelsen og Jakob Engmann i denne samtale ned i Lars Mikkelsens mange år med skuespil. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

I kommer til SAK’s Have gennem SAK’s hovedindgangen ved Vestergade 27/31.
Hvis I skulle have lyst før eller efter TALK’en er der fri entre til SAK’s Kunstbygning den 31/8-22 med jeres billet, hvor der er tre flotte særudstillinger lige nu. Bl.a. en udstilling af Luc Perrez’ skitser til animationsfilmen “vi, de druknede”, som havde premiere under SVEND Filmdage 2021.

HVORNÅR: Onsdag d. 31. august kl. 15:30 – 16:45
HVOR: SAK’s Have
ENTRÉ: Gratis – men kræver pga. pladsbegrænsning billet, som hentes på billet.dk