Hævnen

Kom og få en uforglemmelig filmoplevelse under åben himmel på Svendborg Torv, når SVEND Filmdage inviterer til visning af den anmelderroste film Hævnen, der er instrueret af dette års hædersgæst, Susanne Bier.

Hævnen blev belønnet med en Oscar for ’Bedste Udenlandske Film’ og har været en stor, international succes. Tag din familie, venner eller kæreste med og nyd en aften under stjernerne, mens vi fordyber os i historien om venskab, retfærdighed og tilgivelse.

Historien følger Anton, en dansk læge, der arbejder i en flygtningelejr i Afrika, og får et skæbnesvangert telefonopkald om, at hans søn, Elias, bliver mobbet i skolen. Anton beslutter at tage sin søn med tilbage til Danmark for at starte et nyt liv. Det er en tankevækkende film, der reflekterer over spørgsmål omkring moralske dilemmaer og voldens cyklus, og som tager publikum med på en emotionel rutsjebanetur.

Der vil være borde og bænke på pladsen at sidde på.

Hvis du gerne vil nyde noget lækkert under filmen, så kig på vores picnictilbud, og ellers er du velkommen til selv at tage mad med.

  • Hvor: Svendborg Torv
  • Hvornår: 28. august 2023 kl. 20:00-22:00
  • Entre: Gratis