Foto: SvendborgEvent

Børnelørdag

I samarbejde med DR Ramasjang Redder, Svendborg Bibliotek og Naturama

Traditionen tro forvandler Krøyers Have sig lørdag under SVEND Filmdage til et sandt børnemekka, hvor hele familien er velkommen til at komme forbi til en hyggelig dag med leg og underholdning i filmens og naturens tegn.

Jacob Engmann fra Baggårdsteatret er vært for dagen, og DR Ramasjang Redder, Svendborg Bibliotek og Naturama har også meldt deres ankomst.

Pindsvinet er truet, og sammen med landets børn vil Ramasjang redde vores allesammens piggede ven. Ramasjang Redder inviterer derfor alle børn og deres voksne til Redder-dag under Børnelørdag, hvor du bl.a. kan lære at bygge et pindsvinehus og få tips til hvordan man gør sin have meget mere pindsvinevenlig. De modigste børn kan selv prøve at være et pindsvin og blive udsat for alle de farer, som et pindsvin møder på sin vej gennem et dansk villakvarter.

Gå også på findejagt med Svendborg Børnebibliotek og besøg dem i deres telt og lån bøger med hjem eller få en sej dyretatovering. Kast dig ud i at lave din egen stop motion-film i Naturamas telt og bliv klogere på den lille syvsover, hasselmusen. Der vil naturligvis også blive vist film på storskærmen, selvfølgelig med dyr i hovedrollerne.

Der vil igen i år være gratis goodiebags til de fremmødte børn. Vi glæder os til at se både store og små til en hyggelig dag i Krøyers Have!

Dagens program:
Kl. 10:00-14:00: Aktiviteter ved Svendborg bibliotek & Naturama
Kl. 10:00-11:00: Ramasjang Redder – sådan bygger du et pindsvinehus
Kl. 11:00-12:30: Filmvisning: Dyrene i Hakkebakkeskoven
Kl. 12:30-13:00: Ramasjang Redder – Sådan bliver din have pindsvinelækker
Kl. 13:30-14:00: Ramasjang Redder – Det stikker helt af for Ramasjang og Pindsvinene
Kl: 14:00: Børnelørdag slutter

HVORNÅR: Lørdag d. 27. august kl. 10:00 – 14:00
HVOR: Krøyers Have
ENTRÈ: Gratis