FOR BØRN & UNGE

Filmaktiviteter for børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser

SVEND inviterer daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser i Svendborg Kommune på et væld af forskelligartede filmvisninger, og filmworkshops under SVEND18.
Børnehavebørn er inviteret i biografen Scala Svendborg og se kortfilmsperler, særligt udvalgt af Det Danske Filminstitut. Skoleelever kan komme på workshop i Filmmix i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, eleverne kan se ‘Ulvepigen Tinke’ på Danmarks Forsorgsmuseum, og få mulighed for at lave deres egen stop-motion film på Svendborg Bibliotek, eller tage på Naturama og se film om edderskønne edderkopper og underkuede ulve.

Som noget nyt, tilbyder vi i år også filmvisning for byens ungdomsuddannelser. På Torvet midt i Svendborg viser vi filmen ‘Woolfpack’ Open Air, og imens kan de unge spise medbragt mad. Ulve er på dagsorden i medierne i denne tid, og derfor også et tema i nogle af filmaktiviteterne for skoler under SVEND18. Så kom med og hyl med de andre ulve, når SVEND starter årets skoleprogram.

SVEND - Hele Danmarks Filmpris hædrer i år skuespiller og instruktør Ghita Nørby. Som en del af Hæderskavalkaden, viser vi film med Ghita Nørby på rollelisten eller i instruktørstolen - også for skoleklasser.
Læs meget mere i programmet og tilmeld din klasse før din kollega. Alle aktiviteter er GRATIS og tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Skoler skal selv betale eventuelle transportudgifter.

Tak til Kulturregion Fyn ‘Film for Børn og Unge, DFI, ASA Film, Svendborg Bibliotek, Naturama, Danmarks Forsorgsmuseum, Borgerforeningen Kulturhus Svendborg og Scala Svendborg.

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA