Som SVEND Filmdage sponsor har du mulighed for at komme bredt ud. SVEND Filmdage blev i 2022 besøgt af flere end 8000 besøgende, vi havde en pressedækning svarende til 10 mio. kr. og de mange artikler og omtaler havde en rækkevide på 42,7 mio. Derudover har vi i de 6 dage mere end 40 arrangementer hvor vi har alt fra børneaktiviteter til open air til foredrag og meget meget mere.

SVEND Filmdage har fire forskellige sponsorniveauer, der indeholder ydelser året rundt for vores sponsorer.

Du vil blive inviteret til særlige sponsorarrangementer, få eksponering, samt øl/vand billetter, som du kan bruge sammen med kollegaer, kunder og familie under festivalen.

Læs mere i vores Sponsormateriale.

Det siger vores sponsorer

“Keofitt har valgt at blive sponsor til SVEND, fordi det bare føles godt at hjælpe lokalt. Der er ingen reklameværdi i det for os, da vi sælger til forhandlere i hele verden.
Ganske få kender vores firma, men det betyder ikke noget. Vi vil bare gerne være en medspiller i kulturlivet i vores egen by.
Vi elsker nemlig Svendborg! Der sker så meget godt, og det vil vi gerne støtte.”

– Mette L. Salomon, Financial Manager, Keofitt

“Vi har valgt at være sponsor i SVEND, da det er en god platform for os at blive synlig på. Derudover så vil vi gerne bakke op om lokale tiltag, som SVEND Filmdage er. SVEND Filmdage er en ny måde for os, hvorpå vi kan markedsføre os.”

– Per Nielsen, formand, Bloddonorerne Svendborg